Kaikki kirjat

Kaikki kirjat

Rajoittamaton pääsy äänikirjoihin puhelimessasi tai tabletissasi. Valitse sadoista tuhansista äänikirjoista ja kuuntele online- tai offline-tilassa.

Valitse kategoria
Suositut
Tarkenna hakua

Sivu 1 / 4797

Pääse käsiksi satoihin tuhansiin äänikirjoihin Nextoryn avulla

Nextoryn avulla pääset käsiksi satoihin tuhansiin äänikirjoihin puhelimessasi tai tabletissasi. Kuuntele lempikirjailijaasi tai selaa kirjastoamme löytääksesi uusia äänikirjoja. Aloita ilmainen kokeilusi jo tänään.

Striimaa äänikirjoja tehdessäsi jotain muuta

Äänikirjat ovat täydellisiä mukaan kävelylle tai vaikkapa seuraksi seuraavaan kertaan kun peset pyykkiä. Nextoryn avulla voit tehdä arjesta jännittävän seikkailun. Seuraa sarjamurhaajajahtia tai selvitä miksi meri on sininen. Valinta on sinun. Nextoryn avulla voit striimata tai ladata äänikirjat puhelimeesi tai tablettiisi.

Anna lasten kuunnella lastenkirjoja valitsemalla perhetilaus. Tämä on temppu, joka on auttanut lukemattomia vanhempia ottamaan hetken aikaa itselleen. Olipa kyseessä sitten nukkumaanmenoaika, ajomatka kotiin tai puhdas ajanviete.

Oletko harkinnut äänikirjan ostamista? Älä tyydy vain yhteen, sillä voit saada kirjoja rajattoman määrän

Nextoryn avulla pääset käsiksi valtavaan kirjastoon vain PRICE/kuussa. Valitse teos bestseller-trillereiden, mukaansa tempaavien etsivätarinoiden tai vaikkapa jonkun uuden kirjailijan valikoimasta. Lataa äänikirjasovellus ja vie lukemisesi uudelle tasolle jo tänään.

Äänikirjasta on paljoa hyötyä

Jopa 70% ihmisistä haluaa nostaa vuodessa lukemiensa kirjojen määrää. Vaikka tuo halu on olemassa, vain harvat ihmiset kuitenkaan onnistuvat siinä. Lapset tulee hakea päiväkodista, ruokaa pitää tehdä ja pyykitkin tulisi laittaa kuivumaan. Hektisen arjen keskellä voi tuntua hankalalta löytää aikaa hyvän kirjan lukemiseen.

Nextoryn avulla sinulla on enemmän aikaa itsellesi. Yhdistä iltakävely etsiväromaanin kanssa ja yhtäkkiä pystyt yhdistämään pakolliset ja mieluisat asiat toimivaksi kokonaisuudeksi. Tämän lisäksi äänikirjojen kuuntelusta on sinulle paljon muutakin hyötyä.

6 lukemisen ja kuuntelemisen terveyshyötyä:

 • Rentouttaa.
 • Laskee stressitasoa.
 • Parantaa keskittymiskykyä.
 • Kehittää muistia.
 • Kasvattaa tietotaitoa.
 • Laajentaa sanavarastoa.

Kuuntele äänikirjoja ilmaiseksi – Kokeile Nextorya 14 päivän ajan

Nextoryn avulla voit aina kokeilla äänikirjasovellusta ilmaiseksi 14 päivän ajan. Kokeilu on täysin maksuton ja voit perua tilauksen milloin hyvänsä. Löydä äänikirja, jota haluat kuunnella, ja lataa sovelluksemme jo tänään.

Jos haluat jatkaa lukemista ensimmäisen kirjan jälkeen, on Nextoryssa tuhansia muita äänikirjoja, joista valita. Ensimmäisten 14 päivän aikana et maksa mitään ja sinulla on vapaa pääsy kaikkiin äänikirjoihin.

6 syytä valita Nextory:

 • Yksi suurimmista pohjoismaisista e- ja äänikirjojen tilauspalveluista.
 • 14 päivän ilmainen kokeilujakso.
 • Ei kiinteää sopimuskautta, voit peruuttaa milloin hyvänsä.
 • Satoja tuhansia kirjoja taskussasi hintaan PRICE/kuukausi.
 • Kuuntele lempikirjaasi missä vain ja milloin vain.
 • Tilauksen jakaminen koko perheen kesken on mahdollista
 • Yli 11 000 ihmistä on antanut Nextorylle 5 tähden arvostelun Google Play:ssa

Kuinka ladata äänikirjasovellus

Kuunnellaksesi äänikirjoja Nextoryssa, aloita kokeilujakso meidän nettisivullamme. Voit rekisteröityä helposti sähköpostiosoitteesi avulla. Tämän jälkeen voitkin jo ladata varsinaisen sovelluksen App Storesta tai Google Play:sta.

Maksat 0 euroa kokeillessasi Nextorya 14 päivän ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lukea ja kuunnella sovelluksessamme ilmaiseksi niin paljon kuin haluat! Mikäli päätät jatkaa lukukokemusten kartuttamista kokeilujakson jälkeen, tulee sinusta maksava jäsen, kuten jo tuhansista muistakin.

Kokeile Nextorya ilmaiseksi tänään ja pääse käsiksi satoihin tuhansiin kirjoihin jo tänään.

Äänikirja jokaiseen makuun – suurille ja pienille perheenjäsenille

Nextoryn avulla koko perhe voi kuunnella kirjoja yhtä aikaa. Tylsät arjen hetket saavat uuden merkityksen ja perhetilauksella jokainen perheenjäsen voi kuunnella samaan aikaan. Täydellistä vaikkapa yhteisille perhelomille!

Valitse laajasta kirjavalikoimastamme, jossa melkeinpä kaikki eri genret ovat edustettuina. Älä säntää ensimmäisen esiin tulevan kirjan pariin, vaan etsi jotain mistä todella pidät ja mikä sykähdyttää. On hyvin todennäköistä, että löydät jotain kutkuttavan mielenkiintoista tuhansien teostemme joukosta.

Valittavissa on kolme erilaista sopimustyyppiä ja Nextoryn perhetilauksen avulla jopa neljä käyttäjää voi kuunnella äänikirjoja yhtä aikaa. Parasta kuitenkin on se, että äänikirjoja voi kuunnella vaikka ikuisesti eli palautuspäivää ei ole! Mikäli siis aloitat sellaisen äänikirjan kuuntelun, josta et pidä, voit helposti valita uuden ilman lisäkuluja.

Ole lukija Nextoryn avulla - kokeile 14 päivää maksutta.

visa
amex
master