(333)

101 elämänohjetta

äänikirja ja e-kirja


”Lukemalla tämän kirjan pelastat elämäsi. Sinusta tulee parempi ihminen. On myös mahdollisuus siihen, että sinulla on hauskaa.” - Herra Ylppö, Tampereella 4.10.2022.

Herra Ylpön humoristinenkin kirja sisältää ihan oikeasti hyväksi havaittuja elämänohjeita. Ota yhteyttä mielenkiintoisiin ihmisiin. Älä usko self help -oppaita, jotka neuvovat sinua heräämään viideltä aamulla. Ajattele Lionel Messiä. Halaa lapsiasi ja sano heille, että rakastat heitä.

Muun muassa tällaisia elämänohjeita rockmuusikko ja kuvataiteilija Herra Ylppö alkoi jakamaan Instagramissa. Ylpön 101 ELÄMÄNOHJETTA -kampanjasta kasvoi nopeasti somehitti ja ilmiö. Nyt kaikki 101 elämänohjetta on kerätty tyylikkääksi kirjaksi, joka sisältää selitykset jokaiselle ohjeelle. Kirjassa Ylppö kertoo myös millaiset henkilökohtaiset tarinat ohjeiden taakse kätkeytyy.

"Jokainen sivu on täynnä syvyyttä ja kirkkautta." - Saku Tuominen, tietokirjailija

Herra Ylppö tuli tunnetuksi Maj Karma -yhtyeen laulajana, sanoittajana ja keulahahmona. Suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti viimeistään vuonna 2020 osallistuttuaan Vain elämää -ohjelmaan. Herra Ylppö on taiteen monitaituri, jonka repertuaariin kuuluu musiikin ohella mm. taulujen, elokuvien ja musiikkivideoiden tekeminen ja nyt myös elämänviisauksien jakaminen kirjallisessa muodossa.



4.1

333 arvosanaa

Sinikka

16.1.2024

Voi miten ihanasti ja hauskasti Ylppö kertoi asioista ja osasi vaihdella äänenpainoa sopivalla tavalla oikeissa kohdissa 😍 Kuuntelen vielä toisenkin kerran 🥰

Janne

3.1.2024

Herra Ylppö on kyllä viisas mies.

Iris

8.12.2023

Helppo ja nopea luettava! Pisti pohtimaan