(208)

ADHD ja parisuhde

äänikirja ja e-kirja


Kuinka ADHD vaikuttaa pari- ja ihmissuhteisiin?

Sari-Marika Durchman kirjoittaa positiivisesti ja piristävästi ADHD:sta. Innostava kirja lisää ymmärrystä ADHD:n tuomista erityispiirteistä ja vaikutuksista parisuhteisiin. Herpaantuiko kumppanisi huomio kesken seksin? Toiko hän kaupasta kaikkea muuta kuin sen, mitä pyysit? Vallitseeko parisuhteessanne lapsi–aikuinen-dynamiikka?

Suomessa on yli 170 000 ADHD-aikuista, ja heistä monet elävät parisuhteessa. ADHD-oireisilla on muuhun väestöön verrattuna jopa 2–3 kertaa suurempi riski päätyä liitossaan eroon. Väärinymmärrykset ja kommunikaatio-ongelmat etäännyttävät pareja toisistaan. Mutta miten ADHD parisuhteessa näyttäytyy ja kuinka sen tuomat haasteet voidaan tunnistaa ja minimoida?

Käytännön harjoituksia, haastatteluja ja kokemuskertomuksia sisältävä teos tarjoaa lukuisia oivalluksia, joiden avulla arkea voi parantaa ja suhdetta vahvistaa.


Lukija: Kati Tammensola
Kesto:

4.2

208 arvosanaa

Kirsi

30.11.2023

Tämän pitäisi jokainen lukea, vaikka ei ois adhd diagnoosia.

Jenni

22.11.2023

Kuuntelin kirjan äänikirjana. Siitä jäi vahvasti fiilis, että se pitäisi myös hankkia ihan itselle fyysisenä kirjana

Tiina

15.9.2023

Hienoa, että kirjoittaja avaa omia, sekä vertaisten kokemuksia. Positiivista, lempeää, toivoa antavaa ja kuitenkin rehellistä kerrontaa. Tämä kirja avaa adhdta paremmin, kuin tieteelliset tutkimukset. Hyvä lukija kruunasi kuuntelunautinnon.