(188)

Avoimet suhteet

äänikirja ja e-kirja


Monipuolinen tietokirja avoimista suhteista

Millainen on suhde, jossa on enemmän kuin kaksi osapuolta? Mitä suhteen avaaminen edellyttää? Avoimet suhteet näyttää, ettei yhteen kumppaniin sitoutuminen ole ainoa tie onnellisiin ihmissuhteisiin.

Asiantuntijoiden ja avoimissa suhteissa elävien ihmisten haastatteluihin pohjautuva tietokirja kertoo, mihin kulttuurimme vahvat parisuhdeihanteet pohjautuvat, ja antaa käytännön neuvoja elämään monogamianormin ulkopuolella. Mirja Hämäläinen esittelee kattavasti erilaisia avointen suhteiden malleja ja tarjoaa lukijalle työkaluja löytää niistä itselleen sopivin.

Mirja Hämäläinen on kirjoittaja, valtiotieteilijä ja ihmissuhdenörtti. Avoimet suhteet on hänen ensimmäinen kirjansa.


Lukija: Maruska Verona
Kesto:

4.2

188 arvosanaa

Sofia

4.8.2023

Hyvä tietopaketti avoimista suhteista. Erityisesti pidin kirjassa olevista luku- ja katseluehdotuksista ja löysin tästä kirjasta lisää mielenkiintoisia kirjoja/elokuvia, jotka käsittelevät avoimia suhteita. Kirjassa ei kuitenkaan ollut konkreettisia vinkkejä avoimiin suhteisiin.

Milla

16.7.2023

Kiinnostavasti kirjoitettu sukellus aiheeseeeen. Jonkin verran toistoa, jonka lisäeditointi olisi voinut korjata. Kokemuksia haastateltavien kertomana olisi mielellään kuullut enemmänkin.

Leo

9.2.2023

Repetitive, beginning was the best