(590)

Baltimoren sukuhaaran tragedia

äänikirja ja e-kirja


Harry Quebertin kirjoittajan uutuus!

Kertomus ystävyydestä, rakkaudesta ja paratiisiin luikertavasta käärmeestä. Dickerin varmaotteinen nuoruudenkuvaus viihdyttää jokaista lukijaa.

Esikoisromaanillaan Totuus Harry Quebertin tapauksesta maailmanmenestykseen noussut Joël Dicker palaa uudessa kirjassaan kirjailija Marcus Goldmanin nuoruuteen. Poikaiässä Marcus ihailee suuresti rikkaita serkkujaan, Baltimoren sukuhaaran Goldmaneja. Baltimoressa ja perheen kesäasunnolla vietetyt ajat kangastelevat kultaisina hänen mielessään. Mutta kaikki ei ollut kultaa mikä kiiltää, ja nyt Marcus palaa nuoruuteensa ja kysyy: mitä todella tapahtui? Mikä johti Draamaan, joka tuhosi kaiken? "Mitä noituutta lienee, mutta kun kirjan aloittaa, sitä ei voi laskea käsistään." Huffington Post"Oli tyylilaji mikä hyvänsä, Joël Dicker on huikea tarinankertoja. Tällä kertaa hän tarjoaa meille perhetrillerin, joka pitää otteessaan alusta loppuun." Radio Télévision Suisse


Lukija: Jukka Pitkänen
Kesto:

4.1

590 arvosanaa

Outi

25.2.2024

Joel Dickerin teksti on lämminhenkistä, eläväistä ja huumorin sävyttämää. Juoni hyvä, paikoin tosin eteni turhan hitaasti, parani loppua kohden. Ei ihan niin koukuttava kuin muut Goldman sarjan kirjat. Lukija erinomainen, eläytyväinen.

Maarit

4.1.2024

Lukija äärimmäisen hyvä. Tarina elämäntäyteinen usein hauska.

aki

7.9.2023

kirja 4 tähteä. lukija 5 tähteä. Aki👍.