(389)

Bridgerton & Rokesby: Kaapparin morsian

äänikirja ja e-kirja


Rakkautta purjelaivassa.

Huippusuositun Julia Quinnin Bridgerton & Rokesby -sarja kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla, Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Sarjan kolmannessa osassa omapäinen ja rohkea Poppy Bridgerton joutuu salaperäisen kaapparin vangiksi.

Poppy Bridgerton lähtee riemumielin vierailulle ystävänsä luo rannikolle, sillä Lontoon tylsimysten joukosta ei aviomiestä löydy. Vaihtelua tulee tarjolle liiankin kanssa, kun Poppy rantoja tutkiessaan sattuu kaapparien tavarakätkölle ja joutuu purjelaivalle vangiksi. Kapteeni kauhistuu, kun kaapatun neidon perhetausta selviää, mutta laivan on paettava välittömästi Englannin rannikolta. Purjehdus Portugaliin on vaaroja täynnä, sekä sydämelle että maineelle, sillä herrasmiesmäinen kaapparikapteeni osoittautuu varsin hurmaavaksi.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.


Lukija: Kati Tammensola
Kesto:

4.1

389 arvosanaa

Nella

15.4.2024

Ihan super hyvä ja helppo pysyä mukana. Vähän myös kivasti toimintaa eikä ollu tylsä. 100% kuuntelun arvoinen

Pia

18.10.2023

Hyvä kirja ja hyvä lukea

Janne

10.8.2023

jännittävä