(319)

Bridgerton & Rokesby: Kunniallinen aviomies

äänikirja ja e-kirja


Nuoripari sanoo tahdon vastoin omaa tahtoaan.

Huippusuositun Julia Quinnin Bridgerton & Rokesby -sarja kertoo Bridgertonien naapureina asuvan Rokesbyn perheen veljessarjasta 1700-luvulla, Bridgertonin sisarusten vanhempien nuoruusaikaan. Sarjan neljännessä osassa kunniallinen Nicholas Rokesby pelastaa häväistyn neidon

Georgiana Bridgerton on pulassa: öykkärimäinen kosija yrittää pakottaa hänet naimisiin, ja nyt maineessa on ikävä tahra. Georgiana on viaton, mutta kukaan ei enää halua häntä puolisokseen. Edessä on elämä kotikartanossa vanhanapiikana. Apuun saapuu kummisetä Rokesby, joka tarjoaa aviomieheksi nuorinta poikaansa Nicholasta – tosin vastoin tämän tahtoa. Kunnian miehenä Nicholas ei voi perääntyä, eikä Georgianalla ole vaihtoehtoja, mutta onko pakkoavioliitossa sijaa rakkaudelle?

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.


Lukija: Kati Tammensola
Kesto:

3.9

319 arvosanaa

Tiina

10.10.2023

Mukiinmenevästä alusta huolimatta loppu oli tylsä.

Janne

15.8.2023

hyvä

Satu

21.4.2023

🥰🥰😆