(632)

Concierge - VIP-erikoismies

äänikirja ja e-kirja


Kiehtova kurkistus luksuselämän kulisseihin.

Jussi Lehtinen olisi mainio fiktiivisen romaanin hahmo. Äiti oli kukkakauppias, isä oli alamaailmassa arvostettu ja vaikutusvaltainen vanhan liiton rikollinen. Jussi valitsi kukat – ja palvelun. Tämä entinen huippupainija on nyt ammatiltaan concierge, VIP-palvelujen erikoismies. Hän toteuttaa henkilökohtaisesti kaikki asiakkaiden lailliset toiveet.

Jussi Lehtisen asiakkaat ovat yleensä erittäin menestyneitä. Hänelle soitetaan, kun täytyy huolehtia maailmantähdistä, miljardööreistä, yritysjohtajista tai kuninkaallisen perheen jäsenistä. Lehtinen palvelee ja huolehtii. Hän vastaa asiakkaiden turvallisuudesta, järjestää erittäin kalliita yksityishenkilöiden juhlia ja lentää tuhansia kilometrejä vain vetämään tyhjän asunnon vessat ja noutamaan postin. Lehtisen intohimo on palvelu, joka tähtää siihen, että asiakkaan odotukset ylitetään. Kaikkea Lehtinen ei tietenkään voi kertoa, mutta hänen muistelmansa tarjoavat huikean näköalan maailmaan, joissa samppanja, upeat autot ja hotellit sekä auringossa kimalteleva Ranskan Riviera ovat arkisia kuin hapankorppu.

Jussi Lehtinen on VIP-palveluihin erikoistunut concierge eli asioidenhoitaja.

Petteri Ala-Kivimäki on toimittaja ja tietokirjailija.


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

3.9

632 arvosanaa

Ville

30.3.2024

olisi voinut olla enemmän yksityiskohtia tai pidempiä tarinoita asiakkaista. nyt jäi aika pinnalliseksi. sinänsä itselleni kiinnostava aihepiiri ja hänellä värikäs elämä.

Unhide

27.2.2024

Tarinaa olisi kuunnellut enemmänkin, ellei se olisi kirjoitettu niin itseriittoisesti. Myös lukija ärsytti lisäämällä omakehun tuntua lukutyylillään. Kesken jäi tämä teos.

Jussi

27.1.2024

Eläväinen tarinankerronta piti mielenkiinnon yllä loppuun saakka. Hieno tarina oman tiensä kulkijasta.