(2377)

Dead End: Päätepysäkki

äänikirja ja e-kirja


Suomen seuratuimman rikollisen raadollinen ja kaunistelematon kuvaus paostaan, kiinnijäämisestään sekä Katiska-oikeudenkäynnissä langenneesta pitkästä uudesta tuomiostaan.

Janne Nacci Tranbergin aiemmin kirjoittama pakotarina Wanted nousi ostetuimpien, luetuimpien ja kuunnelluimpien kirjojen kärkeen. Kiinni jäätyään ja pitkän tuomion saatuaan hän on jatkanut Sörkan vankilassa tarinaansa siitä, mihin se Espanjan pakoaikana jäi. Puolet tarinasta on vielä kertomatta.

Dead End -teoksessa Tranberg kuvaa jännittävää pakoiluaan Espanjassa, taustoittaa kiinniottoaan, Suomeen luovutusta sekä pitkää ja raastavaa oikeudenkäyntiä, jossa hänet tuomittiin Katiska-vyyhden päätekijänä.

Janne Tranberg on moottoripyöräjengi Cannonballin entisiä johtohahmoja, joka etsintäkuulutettiin alun perin talousrikossyytteiden perusteella. Tranberg pakeni syytteitään Etelä-Eurooppaan, jossa hän piilotteli etsintäkuulutettuna useita vuosia. Kiinni jäätyään hän hänet tuomittiin Suomen suurimmassa huumeoikeudenkäynnissä vuosiksi vankilaan.


Lukija: Jukka Pitkänen
Kesto:

3.8

2377 arvosanaa

Veli-Martti

5.3.2024

Mielenkiintoista jos kirjassa väitetyt jutut koskien puolustuksen rakentamista katiska oikeudenkäynnissä pitää paikkaansa. Muuten tuli tunne,että Nacci hakee sääliä kirjallaan eikä kanna vastuutaan.

Miika

2.2.2024

ylimieline mulkku

Rasmus

25.1.2024

hyvä oli