(186)

Dungeons & Dragons – Drizztin legenda: Maanpaossa

äänikirja


Ikonisen fantasiatrilogian toinen osa jatkaa Drizzt Do'Urdenin legendaa.

Nuori musta haltia Drizzt Do’Urden on hylännyt kotikaupunkinsa ja paennut Uumenalan maanalaisiin käytäviin. Valottomassa labyrintissa vaanii hurjia olentoja, jotka uhkaavat poluilla vaeltajia. Drizzt voi onneksi luottaa maagisen pantterinsa, uskollisen Guenhwyarin taisteluapuun. Kaksikon henkeä eivät kuitenkaan uhkaa pelkästään Uumenalan tuntemattomat vaarat vaan myös Drizztin suku. Anteeksianto ei kuulu mustien haltioiden tapoihin, eikä Drizztin äiti, matriarkka Malice, lepää ennen kuin perheen kunnia on palautettu – Drizztin verellä.

Maanpaossa on toinen osa R. A. Salvatoren fantasiatrilogiaa, joka kertoo yhdestä ikonisimmista Dungeons & Dragons -fantasiamaailman sankareista, Drizzt Do’Urdenista. Dungeons & Dragons -universumi nähdään myös valkokankaalla John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin elokuvana “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, jota tähdittävät Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman), Regé-Jean Page (Bridgerton) ja Sophia Lillis (I Am Not Okay With This).

Musta haltia -trilogia

Musta haltia on R. A. Salvatoren ikoninen Forgotten Realms -trilogia. Trilogia seuraa nuoren mustan haltian Drizzt Do’Urdenin seikkailuja vaarallisessa fantasiamaailmassa. Musta haltia kuuluu Dungeons & Dragons -universumiin.

Yhdysvaltalainen R. A. Salvatore on yksi maailman tunnetuimpia fantasiakirjailijoita. Hänet tunnetaan erityisesti Dungeons & Dragons -maailmaan sijoittuvista kirjasarjoistaan, ja hän on kirjoittanut myös itsenäisiä fantasiasarjoja sekä Star Wars -romaanin Vector Prime. Useat Salvatoren kirjoista ovat päätyneet New York Times -bestseller-listalle ja hänen teoksiaan on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta.


Lukija: Toni Kamula
Kesto:

4.6

186 arvosanaa

Juhani

26.12.2023

Äärimmäisen hyvä. Toivottavasti julkaisevat myös Jäätuulen laakso-trilogian, joka jatkuu suoraan tästä sarjasta.

Röh

21.9.2023

Kylmiä väreitä. Harmittaa jo nyt, että kirjasarjasta vain kirja jäljellä…

Matias

2.9.2023

Todella hyvä!