(180)

Dungeons & Dragons – Drizztin legenda: Valoa kohti

äänikirja


Ikonisen Musta haltia -trilogian päätösosa jatkaa Drizzt Do'Urdenin seikkailuja.

Musta haltia Drizzt Do’Urden päättää jättää Uumenalan maanalaiset luolastot taakseen ja etsiä turvaa maanpinnalta. Valon maailma ei kuitenkaan ole Drizztin toivoma uusi kotipaikka. Maanpinnalla drow-haltioihin suhtaudutaan vihollisina ja murhaajina, eikä kukaan voi edes kuvitella mustaa haltiaa, joka tuntisi myötätuntoa ja etsisi rauhaa. Drizzt alkaa ymmärtää uuden kotimaansa asukkaita ja heidän kieltään, mutta pystyykö hän vakuuttamaan heidät hyväntahtoisuudestaan? Drizzt näyttää jo olevan tuomittu elämään vainottuna koko elämänsä, kun yllättävät kohtaamiset saattavat muuttaa kaiken…

Valoa kohti on kolmas ja viimeinen osa R. A. Salvatoren fantasiatrilogiassa, joka kertoo yhdestä ikonisimmista Dungeons & Dragons -fantasiamaailman sankareista, Drizzt Do’Urdenista. Dungeons & Dragons -universumi nähdään myös valkokankaalla John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin elokuvana “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, jota tähdittävät Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman), Regé-Jean Page (Bridgerton) ja Sophia Lillis (I Am Not Okay With This).

Musta haltia -trilogia

Musta haltia on R. A. Salvatoren ikoninen Forgotten Realms -trilogia. Trilogia seuraa nuoren mustan haltian Drizzt Do’Urdenin seikkailuja vaarallisessa fantasiamaailmassa. Musta haltia kuuluu Dungeons & Dragons -universumiin.

Yhdysvaltalainen R. A. Salvatore on yksi maailman tunnetuimpia fantasiakirjailijoita. Hänet tunnetaan erityisesti Dungeons & Dragons -maailmaan sijoittuvista kirjasarjoistaan, ja hän on kirjoittanut myös itsenäisiä fantasiasarjoja sekä Star Wars -romaanin Vector Prime. Useat Salvatoren kirjoista ovat päätyneet New York Times -bestseller-listalle ja hänen teoksiaan on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta.


Lukija: Toni Kamula
Kesto:

4.7

180 arvosanaa

Marko

3.3.2024

Loistava sarja! Toivottavasti loputkin tulee suomeksi luettuna

Paula

1.2.2024

hyvä lukija ja ihana loppu trilogialle.

Domsku💀

7.12.2023

tosi hyvä kirja