(1026)

Elina ja Sofia, Kaikki on mahdollista!

äänikirja


Kohti unelmia suosikkitubettajien kanssa!

Suomen suosituimmat lapsitubettajat Elina ja Sofia kannustavat lukijoitaan olemaan rohkeasti oma itsensä.

Elinan ja Sofian oma kirja on täynnä siskosten vinkkejä rohkeuteen, positiivisuuteen, tavoitteiden saavuttamiseen ja itsensä kehittämiseen. Mukana on myös paljon hauskaa täytettävää sekä inspiroivaa puuhaa. Tällä kirjalla on takuulla piristävä vaikutus!

Elina ja Sofia ovat lahtelaiset tubettajasiskokset, joiden kanavalla on yli 80 000 tilaajaa. Tytöt tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja samaa iloista energiaa pulppuaa myös heidän kirjansa!



4.3

1026 arvosanaa

MOONA

22.3.2024

EI ole mun juttu mutta en väitä että se ei ole huono

osku

19.3.2024

Mitä roskaa tää on en kuuntele tätä

Iisak

10.2.2024

Nii just fanny, mitä vit.. sä tuut meille jotai ”plaaplaa ei tarvi sanoo jos ei tykkää tästä plaaplaaplaa” yrität olla aikuinen niinku joku 40 v mummo! Siis mieti oikeesti, kyl tyypit saa ilmasta niitten mielipiteen, nii eli voit olla hiljaa siis oikeest aaaaaarh pidä turpas kii senki.. senki.. törppö, isottelia…! O L E H I L J A A🤬 elm_iin ahola mitä säki alat, oo hiljaa, oot varmaa samallainen ku toi fanny. Sellane ”slayy, OMG mul on nii iso perse aaaa” tollasii te ootte☠️☠️☠️☠️ Saraaaaaaa!!!!!🤬🤬🤬🤬 TYYPIT SAA ILMASTA NIITTEN MIELIPITEEN, ESIM VAIKKA MÄKI VOIN SANOO ETTÄ TÄÄ KIRJA On huono perse##stä oleva pas#a kirja niinku tää onki ITKEKÄÄ TE VAA SIEL😈🤡