(85)

Ensimmäinen persoona

äänikirja


Legendan omakohtaisin teos.

Paljastavat, omaääniset tarinat yksikön ensimmäisessä persoonassa avaavat Murakamin mysteeriä lähempää kuin koskaan ennen. Kaikki mitä et tähtikirjailijasta tiennyt!

Ensimmäinen persoona -novellikokoelma antaa ainutlaatuisen tilaisuuden kurkistaa suosikkikirjailijan kulisseihin. Puhuuko Murakami omasta elämästään, kun hän puhuu yhden yön jutuista, baseballista ja keskusteluista apinan kanssa?

Novellien huumaava keitos syntyy maagisista aineksista, mestarillisesta tarinankerronnasta ja kummallisista käänteistä. Hämmentävyydellään teksti kietoo lukijan pikkusormensa ympärille. Murakamin kyky sukeltaa syvälle tavanomaiseen ja tuoda mukanaan pintaan jotain outoa, jotain uskomatonta ja jotain käsittämättömän kiehtovaa on lumonnut lukijat ympäri maailman.

Haruki Murakami (s. 1949) on julkaissut romaaneja, novelleja ja tietokirjoja, joita on käännetty yli 40 kielelle. Lisäksi hän on opiskellut elokuva-alaa ja perustanut jazzklubin. Mestarikertojan kirjoista otetaan Japanissa miljoonapainoksia, ja kansainvälinen suosio on yhtä huikea. Yhä useampi uskoo, että jonain päivänä Murakami saa Nobel-palkinnon.


Lukija: Toni Kamula
Kesto:

3.6

85 arvosanaa

Tiina

9.9.2023

Olen joskus aikaisemminkin lukenut samala kirjailijaa. eikä edelleenkään minun makuuni, vaikka välillä toki teksti oli ihan viihdyttävääkin.

Hellen

21.11.2022

Ei parasta Murakamia. Ei ihan imaissut mukaansa, niin kuin monet muut Murakamin teokset. Kuitenkin lukemisen/kuuntelemisen arvoinen.

Anonyymi

2.11.2022

Tuttua ja niin miellyttävää Murakamia. Lukijalle kiitokset, levollista luentaa, näin tapahtumat mielessäni koko ajan.