(734)

Hurjan hulluja satuja

äänikirja ja e-kirja


Kansa vaatii lisää Hulluja satuja!

Hulluja satuja, Täysin hulluja satuja ja Hurjan hulluja satuja ovat valloittaneet kaikenikäiset lukijat ja kuuntelijat. Kreisit tarinat villeistä vauvoista, oravaveljeksistä ja Kakkakikkareesta saavat kivipatsaankin kikattamaan. Lukijana rakastettu ja palkittu Eero Ritala.

Saduissa esiintyvät aiemmista kirjoista tuttujen hahmojen lisäksi mm. jörökarhut, jotka katsovat kerran vuodessa Karhuviisuja ja innostuvat itsekin diskoilemaan. Entäs kun pehmoeläimet jättävät tylsän elämänsä ja lähtevät metsään tapaamaan ihan oikeita eläimiä – uhka vai mahdollisuus?

Villit vauvat Vuokko ja Keke ajautuvat ryöstäjiksi, eivätkä äidit taaskaan huomaa mitään. Kakkakikkareen räppi kertoo käsien pesemisen tärkeydestä: Jos et sä käsiä kunnolla ennen ruokaa pese/ ja jos oot paikassa mäkki tai hese / voi käydä niin että / kohta sä oksennat vettä…

Paula Noronen tunnetaan supersuosittujen lastenkirjojensa lisäksi monista humoristisista radio- ja televisio-ohjelmista. Hänen aikuisille suunnatut Tarja Kulho -kirjansa ovat myös valloittaneet lukijat. Rakastettu näyttelijä ja koomikko Minna Kivelä on tuttu mm. roolistaan Kätevä emäntä -sarjassa. Aiju Salminen on Helsingissä asuva kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen rouhean humoristiset kuvituksensa sopivat mainiosti hulvattomiin satuihin.


Lukija: Eero Ritala
Kesto:

4.7

734 arvosanaa

Tii

18.4.2024

😍😊😃😊😛😃😊🤪😛😊😀😃😊😛😍😛😃😃😊😛😊😛😊😃😛😊😅😃😊😛😊😃😛😃😊😛😊😛😃😍😛😊😇😁😊🤩😅😇☺️😅😇☺️😃😇😇☺️😍😛😅😍☺️😅😇😅🤨🥹😇☺️😃😇☺️😃😛😇😍😃😍😛😃😍😀😁😍😍😉🧐😄🥸😂😜😛😛😜😅😛😜😃😜😅😀😜😅😅😋😍😀😅😉😍😛😉😍😛😊😀🤪🙂😀🤪🙂😀😁😍😁 Hyvä kirja 💎💎💎💎💎💎💎💎💎 mä maksaisin 152885258284284284€ että saisin tän kirjan

senni

17.4.2024

Hauskoja😍😝🧡🧡🧡🧡

Silva💙

31.3.2024

Paras näistä kirjoista❤️❤️❤️