(232)

Irti egon vallasta

äänikirja


Vannoutuneen fanikunnan keränneen yhdysvaltalaiskirjailijan tunnetuin, miljoonia myynyt teos viimein suomeksi!

Pahin vihollisesi elää sisälläsi.

Epäterveet uskomukset omasta tärkeydestä, arvokkuudesta ja erillisyydestä estävät elämästä täyttä elämää. Ne tekevät epäonnistumisista tarpeettoman raskaita, antavat pelon ohjailla ja estävät oppimasta uutta.

Ego -- sisäinen estäjä.

Tämä kansainvälinen bestseller osoittaa, että egon vallasta vapautuminen on mahdollista. Tarvitsee vain harjoitella näkemään itsensä pienen välimatkan päästä -- vahvistaa kykyään tarkastella asioita oman pään ulkopuolelta.

Inspiroiva ja ajankohtainen muistutus nöyryyden ja itsevarmuuden vallankumouksellisesta voimasta kulttuurissamme, joka kaikin tavoin kannustaa egon pönkittämiseen.


Lukija: Ari Turunen
Kesto:

3.9

232 arvosanaa

Daniel

21.2.2024

Hyvä kirja! Paljon tarinoita…

Anfu

29.9.2023

mahtava työkalu!

Bianca

10.9.2023

Mielenkiintoinen, mutta hieman pettymys. Koko kirja on kokoelma varoittavia tarinoita tosielämän egoistisista (tai sellaisiksi otaksutuista) kuuluisista henkilöistä. Välillä kirja kävi tästä syystä yksitoikkoiseksi ja meinasin jossain kohtaa jättää sen kesken. Opetuksena oli, ettei kannata antaa egolle valtaa. Oikeasti tässä kirjassa ei kerrota juurikaan tapoja työstää egoaan (tai sen ylivaltaa). Toki plussana mainittakoon, että tarinoiden perusteella on ehkä helpompi tunnistaa itsessään ja muissa egon aiheuttamat reaktiot.