(18)

Joustava mieli urheilussa: Vahvista mielen taitoja urheilun tueksi

äänikirja ja e-kirja


Luo hyvinvointiasi ja urheilusuoritustasi tukeva suhde omaan mieleesi.

- Päästä irti haitallisesta vaativuudesta ja kasvata aitoa liikunnan iloa.

- Tunnista, että onnistunut suoritus ei edellytä ajatusten ja tunteiden kontrollointia vaan niiden avointa kohtaamista ja hyväksyntää.

Joustava mieli urheilussa esittelee uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvia psyykkisen valmennuksen keinoja urheilijan hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn tukemiseksi. Kirja käsittelee urheilun erityispiirteitä psykologisen joustavuuden näkökulmasta ja tarjoaa työkaluja sen hyödyntämiseen ja harjoittelemiseen urheilussa.

Perinteisten kontrollointiin pohjautuvien urheilupsykologisten keinojen sijaan kirja painottaa tietoisuuden, avoimuuden ja hyväksynnän roolia. Teorian ohella kirjassa on harjoituksia ja aitoja urheilijatarinoita siitä, miten joustavan mielen taitoja voidaan hyödyntää käytännössä.

Tämä kirja on sinulle, jos haluat oppia lisää psykologisesta joustavuudesta urheilun maailmassa ja saada uusinta tutkittua tietoa psyykkisen valmennuksen teoriasta ja työkaluista. Kirja sopii kaikille urheilijoille ja liikuntaa harrastaville, mutta myös valmentajille, urheilijan läheisille tai kenelle tahansa urheilusta ja psyykkisestä valmennuksesta kiinnostuneelle.

Joustava mieli urheilussa kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.


Lukija: Mikko Toiviainen
Kesto:

4.3

18 arvosanaa

Iitu

13.3.2024

hyvä kirja! Lukijan ääntäminen jätti hieman toivomisen varaa.

Mikko

23.10.2023

Paljon asiaa mielen joustavuudesta ja sen käsittelystä. Hyvä kirja, antaa hyviä ajatuksia mielen joustavuudesta ja kuinka käsitellä tunteita eri tilanteissa. Joustava mieli + monipuolinen fysiikka = urheilija