(4)

Jääsilmä

e-kirja


Vuorimaan armeijan ylipäällikkö Verraka on mies, jota pelätään. Verraka hoitaa tarvittaessa kurinpalautuksen kapinoitsijoille ja hän pistää merirosvot ruotuun. Hänen miehensä ovat tunnettuja rohkeudestaan ja hyvästä taistelukunnostaan.

Kun Verraka joutuu yllättäen vangiksi Susimaahan, hänen nuori tyttärensä Meira päättää pelastaa hänet. Matkalla kohti pohjoista Meira tutustuu Areno-nimiseen poikaan, joka muuttaa hänen elämänsä yllättävällä tavalla. Samalla Meira joutuu kysymään itseltään, tunteeko hän isänsä todellista luontoa lainkaan.

"Jääsilmä" on neljäs osa lumoavassa nuorten fantasiasarjassa "Vuorileijonan varjo".

\"Vuorileijonan varjo\" on valloittava suomalainen nuorten fantasiasarja, joka on saanut myös Topelius-palkinnon. Sarja kuljettaa lukijan mielikuvitukselliseen maailmaan, jossa elämä täyttyy seikkailuista, sodista ja rakkaudesta.

Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) Väyrynen ovat paitsi kirjailijoita, myös pariskunta. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessä kuin erikseen. Väyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.