(528)

Kaikki mitä jäljelle jää: Oikeusantropologin elämä kuoleman parissa

äänikirja ja e-kirja


"Täydellisen vangitseva." - The Guardian

Kuolleiden jäänteitä tutkiva oikeusantropologi Sue Black kertoo palkituissa muistelmissaan kuoleman monista kasvoista sekä pitkän uransa kiinnostavimmista tapauksista.

Sue Black on tekemisissä kuoleman kanssa päivittäin. Anatomian ja oikeusantropologian professorina hän tutkii ihmisten maallisia jäännöksiä laboratoriossa ja hautausmailla, henkirikosten tapahtumapaikoilla sekä luonnonkatastrofien ja sotien näyttämöillä. Muistelmateoksessaan Kaikki mitä jäljelle jää Black paljastaa lukijalle kuoleman moninaiset kasvot. Lisäksi hän kertoo uransa kiinnostavimmista tapauksista ja valottaa, miten oikeusantropologian kehitys on mahdollistanut aiemmin selvittämättä jääneiden rikosten ratkaisemisen. Sue Black kirjoittaa aiheestaan pelottomasti, myötätuntoisesti ja hauskasti ja saa lukijan näkemään elämän vääjäämättömän päätepisteen uudessa valossa.

Brittiläinen professori Sue Black (s. 1961) on maailman johtavia oikeusantropologeja. Hän on osallistunut kotimaassaan lukuisten korkean profiilin rikostapausten selvittämiseen ja toimi Kosovon sotarikostutkinnan johtavana oikeusantropologina.


Lukija: Satu Paavola
Kesto:

4.3

528 arvosanaa

Anonyymi

24.3.2024

Analyyttinen, empaattinen ja informatiivinen teos. Piti otteessaan alusta loppuun.

Anonyymi

4.3.2024

Todellä mielenkiintoinen! Kuunnellessa kyllä hassu hiljaisuus joskus lauseiden välissä sai ihmettelemään, että pätkiikö kirja.

Tarja

20.1.2024

Loistava ja erittäin mielenkiintoinen. Ihana ja lempeä näkökulma kuolemaan!