(1270)

Katri Helena: Laulaja

äänikirja ja e-kirja


Vihdoinkin Katri Helena kertoo elämäntarinansa itse.

”Kaikkien lehtijuttujen, kauniisti valaistujen kuvien ja jo unohtamieni yksityiskohtien takaa nousee yksi kysymys ylitse muiden: kuka minä olen? Siihen haluan löytää vastauksen.”

Katri Helenan matka itärajan pikkukylästä tanssilavoille, konserttisaleihin ja suomalaisten sydämiin on ollut uraauurtava. Kuudenkymmenen musiikkibisneksessä ja julkisuudessa vietetyn vuoden myötä jokaisella suomalaisella on mielikuva Katri Helenasta.

Kirjailija Elina Hirvosen kirjoittamassa teoksessa Katri Helena kertoo tarinansa omasta näkökulmastaan ja omalla äänellään. Kuvia kumartamatta ja vaiettuja asioita kaihtamatta. Mitä laulaja on ajatellut silloin, kun omia ajatuksia ei ole voinut sanoa ääneen? Mikä on ollut elämässä tärkeää, ja kuka on Katri Helena?

Elina Hirvonen (s. 1975) on palkittu kirjailija ja elokuvantekijä, jonka teoksia on käännetty yli kymmenelle kielelle.


Lukija: Katri Helena
Kesto:

4.3

1270 arvosanaa

Rani

5.4.2024

Rehellisen ja aidon oloinen.

Aleksi

25.3.2024

Parhaita ikinä!!

Kati

23.3.2024

Pidin kovasti. Yksi parhaita kuultuja elämänkertoja.Olen itse saanut nimeni hänen mukaansa ja tunsin useassa kohtaa myös sielun kumppanuutta. Hienoa oli myös laulunpätkät ja ajan kuvaukset. Ainoa mikä tökähti oli hänen ex- miehensä tarpeettoman voimakas ryöpyttäminen Tämä näkemys oli vain se kolikon toinen puoli ja siksi tällaiseen ei mielestäni ole koskaan fiksun ihmisen järkevää lähteä.Oli jotenkin hämmentävää kuunnella kun ensin kehutaan muutamalla lauseella ja perään iso ryöpytys. Tämä laski kirjasta pois yhden pisteen. Kiitos kuitenkin kirjasta Katri Helena Tulet aina olemaan se ainoa sinivalkoinen ääni.