(21)

Kerroksia

e-kirja


Graafisia ja monikäyttöisiä neuleita kaikenikäisille ja -muotoisille naisille.

Yksinkertaisesti kaunista on Kerroksia-kirjan keskeinen teema. Ohjeita on eritasoisille neulojille, ja niissä on hyödynnetty erilaisia pintaneuleita dominoneuleesta jännittävään varjoneuleeseen.

Kenties haluat aloittaa neulojan urasi yksinkertaisella laatikkopuserolla tai kaipaat ohjetta haastavampaan dominoneuleeseen? Tämä kirja vie sinua eteenpäin neuleiden innostavassa maailmassa, kerros kerrokselta. Kirjan neuleet sopivat erilaisille vartalotyypeille ja moneen käyttöön, ja herkät luonnonvärit, erikoiset pintastruktuurit ja ihanat langat houkuttavat neulomaan. Eri tekniikoihin on kirjassa perusteelliset ohjeet. Kirjan neuleet on kuvattu pääsääntöisesti Fiskarsissa, ja Fiskarsin maisemat, historia ja luonto ovat inspiroineet neuleiden toteutuksessa.

Piitu Nykopp on Fiskarsissa asuva ja työskentelevä kuvataiteilija, joka lumoutui neulomisesta jo alle kouluikäisenä. Kirjan kuvamateriaalista vastaavat Piitun lapset Beisa Vilkman ja Bikri Patrikainen sekä Bitja Patrikainen.

"Neulominen on ollut arvostettu taito. Pikkuisena ihmettelin ja ihailin isoäitini soljuvaa neulomista. Silmukat suorastaan lennähtelivät puikoilla hänen käsissään. Näin sain kipinän ja innon opetella tämän upean taidon."



3.2

21 arvosanaa

vaananen.sanna

30.3.2024

kiinnostavia ohjeita, ainakin pari menee to do -listalle

Suvi

10.8.2023

Ihanan erikoisia neuleita.