(987)

Kirsikoita ja joulun taikaa

äänikirja ja e-kirja


Joulun taikaa lumimyrskyn keskellä.

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on joulun lämpöä täynnä oleva kertomus kuudesta ihmisestä, jotka ennennäkemätön lumimyrsky heittää yllättäen yhteen.

Vuosi on lähestymässä loppuaan, ja joulunalusaika tuo mukanaan Englannin kovimman lumimyrskyn vuosikausiin. Yorkshiren nummien keskellä seisoo hiljainen majatalo, joka kohtalon oikusta tarjoaa suojan kuudelle joulunviettoon matkustavalle ihmiselle lumituiskun suljettua maantiet.

Mary on yrittänyt saada pomonsa Jackin huomion jo neljän vuoden ajan, mutta Jack ei näe hänessä muuta kuin ahkeran työntekijän. Pitäisikö Maryn vihdoin unohtaa Jack ja siirtyä eteenpäin?

Bridgen ja Luken oli tarkoitus tavata vain viiden minuutin ajan allekirjoittaakseen vihdoinkin avioeropaperit. Kaikkein vähiten he haluavat olla jouluna saman katon alla.

Charlie ja Robin olivat matkalla Skotlantiin viettämään ikimuistoista joulua luksushotellissa. Täyttääkö pieni mutta kotoisa majatalo heidän odotuksensa ja toiveensa?

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on yhtä ihana ja lämmin kuin takkatuli pakkaspäivänä – täydellinen lukunautinto juhlakauteen.

Milly Johnson on palkittu englantilainen kirjailija. Hän on julkaissut 18 romaania ja hänen teoksiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli kaksi miljoonaa kappaletta. Kirjailijanuransa ohella Johnson on toiminut mm. journalistina, käsikirjoittajana, runoilijana ja julkisena puhujana. Johnson asuu Barnsleyn kylässä Yorkshiressa.

Keväällä 2024 ilmestyvä Kaiken keskellä elämä on viides Johnsonilta suomennettu romaani. Aiemmin suomeksi on julkaistu Kirsikoita ja joulun taikaa, Teetä auringonkukkien kahvilassa, Kaikkien joulujen äiti ja Rakkauden ilmansuunnat.



4.0

987 arvosanaa

Johanna

18.1.2024

Kiva, kevyt, höpsö, lämminhenkinen joulun ajan lukeminen. Ripaus satua.

Mari-Johanna

28.12.2023

Tekipä hyvää kuunnella oikea aikuisten joulusatu ja antaa itselleni lupa päästää irti, sekä uppoutua tarinan taikaan.

Matilda

27.12.2023

Kuuntelin nyt toista kertaa jo! Ihastuttava, jouluinen tarina, joka muistuttaa myös tärkeydestä olla rohkea ja ottaa ohjat omiin käsiin.