(13)

Koirapostia

äänikirja


Oletko koskaan lukenut koirien kirjeitä?

Jännevirtalainen Rex-koira pitää kirjeitse yhteyttä emäntäänsä tämän ollessa matkoilla ja käy varsin vilkasta kirjeenvaihtoa myös hauholaisen Ippu Ilmatar Peltomäen kanssa. Kirjeissään koirat esittävät koiramaisia huomioita isäntäväestään. Ippu Ilmatar kertoo millaista on olla "päästäiset pois päiviltä" -projektin puuhanainen ja Rex puolestaan ihanista karkumatkoistaan.

Rexin kirjeenvaihtokavereihin myös kaksi Ranskassa asuvaa koiraa, sekä papukaija Hidalgo joka osaa huutaa "Ruiskuttakaa, ruiskuttakaa" sekä muita tärkeitä asioita ihmisten kielellä.

Rexin emäntä, Elina Karjalainen, on koonnut koiransa riemastuttavan kirjeenvaihdon.

Äänikirja on ilmestynyt alun perin vuonna 1990.


Lukija: Tytti Paavolainen
Kesto:

4.5

13 arvosanaa

Elina

3.2.2022

Tämä oli aikoinaan lapsuuden suosikkikirjoja. Oli hauska näin aikuisena kuunnella kirja uudestaan (vaikka ihan fyysinen kirjakin hyllystä edelleen löytyy).

Lily

22.9.2021

Tämä oli yksi suosikeistani lapsena. Ties kuinka monesti kirjastosta tuli haettua lainaan c-kasetit ja kuunneltua ne uudelleen ja uudelleen ennen palauttamista. Edelleen aivan ihana tarina. Jännä miten tämä onkin jäänyt mieleen niin selkeästi, vaikka edellisestä kuuntelukerrasta onkin vähintään 20 vuotta.