(799)

Kremlin nyrkki

äänikirja ja e-kirja


Luottamus. Petos. Maailma suursodan kynnyksellä.

Turun meripelastuskeskus vastaanottaa syysyönä hätäsanoman raakaöljylastia kuljettavalta tankkerilta: konehuoneessa palaa ja alus on saanut pohjakosketuksen.

Lähistöllä on ison sotaharjoituksen takia Venäjän laivaston helikoptereita, jotka saavat luvan kuljettaa miehistöä turvaan. Mutta koptereista ei Maarianhaminassa laskeudukaan tankkerin miehistöä. Suomessa herätään aamuun, jollaista kukaan ei olisi uskonut näkevänsä.

Itämerellä puhkeavan kriisin askelmerkit on laadittu Moskovassa kaikkien aikojen hämäykseksi - kunnes paljastuu vieläkin ovelampi taho, ja koko maailma joutuu kuilun partaalle.

CIA:n Helsingin asemalla työskentelevä amerikansuomalainen Robert Forsten päätyy taisteluun, jossa ei ole voittajia - ja Suomesta uhkaa tulla pahin kärsijä.

Kremlin nyrkki on Robert Forsten -sarjan toinen osa.

Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi ja fiktiota ja faktaa yhdistelevän tyylilajin mestariksi.


Lukija: Jukka Pitkänen
Kesto:

4.0

799 arvosanaa

Teemu

1.3.2023

Piti oikein tarkistaa oliko tää kirjoitettu ukrainan sodan alkamisen jälkeen mut ennen oli mut pelottavan paljon yhtäläisyyksiä..

Anonyymi

6.1.2023

Yllättävä loppu

Timo

18.12.2022

Loistava tarina ja samalla karmaiseva visio suurvaltapolitiikan raadollisesta maailmasta.