(526)

Kuolleet enkelit

äänikirja ja e-kirja


Kuolema on kuvankaunis…

Tukholman keskustassa, Stureplanin ympäristössä riehuu sarjamurhaaja ja koko kaupunki on joutunut pelon valtaan. Rikosprofiloija Althea Molinia pyydetään osallistumaan tutkimuksiin, mutta hän empii. Hän on juuri palannut New Yorkista kotiin ja toipuu edellisessä työssään tapahtuneesta raa’asta päällekarkauksesta. Lopulta hän päättää kuitenkin suostua tehtävään. Samaan aikaan kun Molin yrittää kiivaasti jäljittää rikollista, poliisi kyseenalaistaa hänen epätavalliset työskentelymenetelmänsä. Tutkimusten edetessä alkaa näyttää siltä, että syyllinen on paljon lähempänä kuin Althea arvaakaan.

Kuolleet enkelit aloittaa psykologisen jännityssarjan Althea Molinista, omaperäisestä ja periksiantamattomasta rikosprofiloijasta, joka kamppailee menneisyytensä varjojen kanssa.

Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.



3.6

526 arvosanaa

minä

2.3.2024

Tylsä ja tosi paljon listoja

Sirpa

22.2.2024

Hyvä.

Anneli

2.11.2023

Erinomaista. ”Mikä tätä maailmaa oikein riivaa.” Kuuntelin ymmärtääkseni.