(257)

Köyhästä rikkaaksi: Kuudella eurolla päivässä miljonääriksi! : Unohda pörssikurssit ja liituraitamiehet - sijoita helposti

äänikirja


Sijoittaminen on meistä useimmille vieras asia. Sitä pidetään liituraitamiesten ja jakkupukunaisten likaisena pörssipelinä, josta halutaan pysyä mahdollisimman kaukana. Jatkuva pörssikurssien seuraaminen, osakkeiden ostaminen ja myyminen ja analyytikoiden liturgia eivät jaksa kiinnostaa.

Sijoittaminen voi kuitenkin olla helppoa. Se ei edellytä talousuutisten ja pörssikurssien syvempää ymmärtämistä eikä suuria pääomia. Pennasen opeilla jopa kuusi euroa päivässä sijoittamalla voi tulla miljonääriksi - kunhan sijoittamisaika on riittävän pitkä, tai eurolla päivässä tuplata kevyesti eläkeaikaisen toimeentulonsa. Kirjan käytännönläheisillä vinkeillä ja ideoilla pystyt kasvattamaan varallisuutta itsellesi, lapsillesi tai lapsenlapsillesi tietämättä sijoittamisesta juuri mitään.

Kirjoittaja Seppo Pennanen on itseoppinut sijoittaja, joka on kokeillut käytännössä kaiken mitä kirjassaan opettaa. Hän on 40-vuotisen sijoittamisuransa aikana tehnyt siitä itselleen menestyksekkään elämäntavan. Nykyään hän työskentelee SAVO - Positiivisuuvven Puattipoukama Facebook sivuston kanssa ja on ottanut asian edistämisen loppuelämän elämäntehtäväkseen ja on päättänyt olla onnellinen joka päivä paitansa tekstin mukaan: TÄNÄÄNKIN ON HYVÄ PÄIVÄ ! Elämä tässä ja nyt ! Kirjoittaja on täysin varma siitä, että jos hän on siihen pystynyt, pystyy siihen kuka muu tahansa.


Lukija: Seppo Pennanen
Kesto:

4.1

257 arvosanaa

Mikko

21.2.2024

Ihan toimivasta asiasta puhuu, mutta kirjallinen anti ala-arvoista. Todella paljon toistoa ja teksti jäsentelemätöntä. Lukija takeltelee ja rytmittää oudosti. Amatöörimäinen tuotos valitettavasti. Kyseessä on kuitenkin tärkeä asia, joka jokaisen suomalaisen tulisi ymmärtää.

Santeri

4.2.2024

Liikaa samojen asioiden toistamista

Sakari

2.2.2024

Loistava kirja👍