(267)

La mia Italia: Ihana, mahdoton Italiani

äänikirja ja e-kirja


Italia on auringon paistetta, herkullista ruokaa, ikiaikaista kulttuuria, nautinnollista la dolce vitaa - kyllä, ja paljon muuta.

Firenzessä yli kolme vuosikymmentä asuneen Sirkku Salovaaran teos kutsuu mukaan italialaiseen elämänmenoon, jossa vannotaan yksilöllisyyden nimiin ja ollaan silti Tutti insieme, Kaikki yhdessä!

Italia on maa, mutta onko se myös mielentila? Hermoja yhä välillä koetteleva arjen kaaos ja huimaava historia, ystävät ja yllättävät kohtaamiset, italian kieli, merenrannoille pakenevat kesälomalaiset, mehukkaat sitruunat ja mykistävän maukkaat oliivit, maineikkaat kaupungit ja syrjäseutujen pienet kylät - kaikki ne kuuluvat Sirkku Salovaaran Italiaan.

La mia Italia on elämänmakuinen lukuelämys Italian ystäville. Se vie matkalle maahan, josta Verdi totesi: ”Sinä saat vaikka maailmankaikkeuden, kunhan minä saan Italian.”

Sirkku Salovaara on Firenzessä asuva toimittaja ja koordinaattori. Hän on työskennellyt monille suomalaisille medioille sekä Firenzessä toimivassa kansainvälisen politiikan instituutissa. Salovaara on asunut Italiassa yli kolme vuosikymmentä.


Lukija: Linda Wiklund
Kesto:

4.0

267 arvosanaa

Pirkko

24.9.2023

Mukavaa kuunneltavaa Italian arkipäivästä.

Tyty

3.4.2023

Virkistävä lukumatka italialaiseen kulttuuriin ja elämään!

Maria

11.3.2023

Lämminhenkinen, huumorintajuinen, hyvänmielen kirja.