(401)

Lätkä-Lauri ja ihmeräpylä: Lukupalat

äänikirja ja e-kirja


"- Ja hän torjuuuuuuuuuuu!"

Laurin elämä on yhtä jääkiekkopeliä. Hän torjuu ja laukoo kotona niin että perintövaasit ovat vaarassa. Maalivahdin polvisuojatkin leikataan äidin riemuksi vierashuoneen patjoista. Sitten Lauri pääsee pelaamaan ihan oikeaan jääkiekkojoukkueeseen ja kaukaloon. Hanskat uhkaavat lentää tiskiin jo ensimmäisten harjoitusten jälkeen, kun kiekot lipuvat yksi toisensa jälkeen hänen ohitseen maaliin. Avuksi löytyy kuitenkin enon pesäpalloräpylä, jossa on kuulemma taikaa

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti. Hänen lastenromaaninsa Viikinkisolmu (2015) sai vuonna 2016 Lasten LukuVarkaus - ja Kirjava Kettu -palkinnot.

Harri Oksanen (s. 1973) on sarjakuvapiirtäjä, joka on tunnettu mm. Kirjasto-sarjakuvistaan.

Lietolainen Roope Lipasti (s.1970) on neljän lapsen isä, toimittaja ja kirjailija, joka on kirjoittanut useita kirjoja sekä lapsille että aikuisille. Lipasti valmistui vuonna 1994 Turun yliopistosta, jossa luki kotimaista kirjallisuutta sekä filosofiaa. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt monipuolisesti erilaisten kirjoittamiseen liittyvien töiden parissa. Toimittajan töiden lisäksi Lipasti on monelle tuttu pakinoitsijana ja kolumnistina. Hän on myös kirjoittanut televisiolle sketsejä, tehnyt yrityshistoriikkeja sekä paiskinut copywriterin hommia. Kerran hän harkitsi myös runon kirjoittamista.



4.3

401 arvosanaa

Paavo

5.2.2024

hyvä

Eelis

4.1.2024

tosi hyvä

[Nippe]

21.5.2023

JA HÄN TORJUUUU