(716)

Menisit ennemmin terapiaan: Rehellinen self help -kirja

äänikirja ja e-kirja


Tämä kirja ei ratkaise ongelmiasi.

Erityisesti yhteiskunnallisilla nettiteksteillään tunnetuksi tulleen oululaiskoomikko Iikka Kiven ensimmäinen kirja on opas parempaan elämään – niille, jotka arvostavat rehellisyyttä.

"Universumi ei voi auttaa sinua. Se ei tiedä, mitä sinä haluat, eikä sitä kiinnosta ottaa selvää. Tämä ei johdu siitä, että universumi olisi keskustapoliitikko, vaan siitä, että tämä ei ole sille mahdollista, koska kosmos on ääretön klöntti aikaa ja avaruutta – siinä kaikki."

Iikka Kivi on oululainen stand up -koomikko, joka nousi valtakunnalliseksi tähdeksi voittamalla TV2:n Naurun tasapaino -kilpailun 2014. Komedian ohella Kivi tekee peliarvosteluja, harrastaa luontokuvausta ja kirjoittaa Facebookiin, jossa hänen tekstinsä keräävät poikkeuksetta tuhansia tykkäyksiä.


Lukija: Iikka Kivi
Kesto:

3.9

716 arvosanaa

Anonyymi

19.2.2024

hieno.

Ansku

24.11.2022

En suosittele kenellekään edes huvikseen luettavaksi jos haluaa uusia tapoja ajatella itsestään ja maailmaa. Jos uskoo olevansa apina eikä ihminen joka pystyy kehittämään itseään ja aivojaan ja käytöstään ja tunteitaan ja jos uskoo että elämällä on tarkoitus ja merkitys ja määränpää sekä itse elämä on matka tämä on hyvä kirja niille jotka ovat kyynisiä pettyneitä rikottuja yksinäisiä susia eivätkä kykene ajattelemaan maalaisjärjellä olematta tolloja, sama asia on kuin sokea tollo arvostelisi picasson maalausta🤣 toivottavasti Iikka ei joudu häpeään itseään tämän takia sitten kun hänkin näkee taas metsän puilta 😆

Elina

23.2.2022

Sikahyvä, ainoa pieni miinus melko nopeasta puheesta. Hyvin sai selvää silti.