(1686)

Miika Mehmet: Väkivallan perintö

äänikirja ja e-kirja


Sota on viimeinkin ohi.

Miika Mehmet kertoo, kuinka brutaalia väkivalta on mutta myös, miten sen kierteestä voi päästä eroon.

Kyproksen sisällissodan veteraani Ali Mehmet oli kuulu raakuudestaan. Kun sota loppui, hän muutti raskaana olevan vaimonsa kanssa Suomeen.

Isänsä jalanjäljissä kasvanut Miika sai ensimmäisen ottelupukunsa jo pikkupoikana, Suomen kansalaisuuden vasta 17-vuotiaana. Armeijauran kariuduttua pahamaineinen rikollisliiga värväsi sotilaan kylvämään kipua ja kauhua. Mehmet oli siviilissä kunnioitettu vapaaottelija, pimeän jälkeen pelätty liivijengin jäsen.

Sitten Miika sai väkivallasta tarpeekseen, palautti liivit ja muutti elämänsä suunnan. Ja rakastui. Ja lapsenlapsiinsa hullaantunut isoisä Ali hössöttää nyt Mehmetien olohuoneessa.

Seppo Lampela (s. 1976) on Steen1- ja Kale-nimillä paremmin tunnettu rap-artisti ja -tuottaja. Hän on kirjoittanut aiemmin yhden romaanin.


Lukija: Seppo Lampela
Kesto:

3.9

1686 arvosanaa

Ville

27.2.2024

vähän sekavaa oli kun Alin ja Miikan tarinat surffaili, mutta muuten todella kova!

Tomi

1.2.2024

Huonoin muistelmateos näistä rikollisten tekemistä kirjoista. Sekavaa kerrontaa, pompitaan aiheesta toiseen. Ja tietysti oma kehu haisee.

Pauliina

23.1.2024

Samanlaista settiä kuin muillakin tuosta kerhosta eronneiden tai erotettujen kirjoissa. Jos on Immut ja Naccit kuunnellut niin toki kannattaa kuunnela tämäkin, vaikka ei olekaan mikään tajunnan räjäyttävä teos.