(35)

Muumien seikkailut 1

äänikirja


Lähde muumiperheen kanssa seikkailemaan kaikkina vuodenaikoina!

On kevään ensimmäinen päivä, kun Nuuskamuikkunen palaa matkoiltaan. Keväästä siirrytään keskikesän kultaiseen hehkuun, jolloin Muumipeikko ratkaisee Muumipapan kadonneiden kirjoitusvälineiden mysteerin. Kun syksy leiskuu oranssina, Muumipeikko ja Nipsu löytävät pullopostia ja lähtevät etsimään uutta ystävää. Lopulta syksyn seikkailuista loikataan keskitalven jäiseen kylmyyteen, jolloin kaikki muumit nukkuvat odottaen seuraavaa kevättä.

Tule mukaan Muumilaaksoon ja koe tunnelmallisia seikkailuja sen asukkaiden seurassa!

Muumit

Tule mukaan rauhallisen ja ajattoman Muumilaakson elämään, jossa Muumipeikko, Muumipappa ja Muumimamma kokevat lukemattomia upeita seikkailuja yhdessä ystäviensä Niiskuneidin, Niiskun, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen, rouva Vilijonkan ja muiden kanssa. Mihin kiehtovaan paikkaan matka mahtaakaan seuraavaksi johtaa, ja millaisia satumaisia olentoja Muumipeikko ystävineen kohtaa matkalla?

Tove Janssonin taianomaisella Muumimaailmalla on kyky herättää niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitus. Vuonna 1945 luotua Muumiperhettä ystävineen rakastetaan kaikkialla maailmassa. Muumit seikkailevat yli 35 eri kielellä kirjoissa, sarjakuvissa ja televisiosarjoissa. Tove Janssonin ainutlaatuinen, miltei myyttinen fantasiamaailma on voittanut useita kirjallisuuspalkintoja kuten Hans Christian Andersen -palkinnon ja Selma Lagerlöfin palkinnon sekä monia muita.


Lukija: Erja Manto
Kesto: