(86)

My Little Pony - Ponyvillen Mysteeri - Ruosteisen hevosenkengän arvoitus

äänikirja ja e-kirja


Lähde mukaan Söpöysmerkkiklubin kolmanteen mysteeriin, jossa pitää ratkaista ruosteisen hevosenkengän arvoitus!

Scootaloo, Apple Bloom ja Sweetie Belle ovat viettäneet paljon aikaa uuden ystävänsä Lilymoonin aavemaisessa kotitalossa Hevosenkenkäkukkulalla. Eräänä iltana Scootaloo oikeasti näkee Olden Ponyn – joka on muinaisponin haamu Rainbow Dashin kauhutarinassa. Scootaloo pelkää, että jokaponi pitää häntä turhan säikkynä, mutta hän ei saa nukuttua peloltaan. Scootaloo tarvitsee ystävänsä apuun selvittääkseen Olden Ponyn ja ruosteisen hevosenkengän salaisuuden... ja äkkiä sittenkin.

Nuoremmillekin lukijoille sopivat aavemaiset mysteeritarinat vetoavat takuulla kaikkiin My Little Pony -faneihin – niin tyttöihin kuin poikiin.

Lue ne kaikki!

Penumbra Quill kasvoi Kaliforniassa ja aloitti uransa matkakirjailijana. Hän matkusti ympäri Equestriaa ja raportoi kuumimmista lomanviettotrendeistä. Vierailu Las Pegasuksessa muutti kaiken, kun Penumbra löysi kummituksen Thew Whinnysta, kaupungin loisteliaasta uudesta lomakohteesta. Matka muutti Penumbran elämän lopullisesti. Hän on siitä lähtien omistautunut täysin kirjoittamaan tositarinoita Equestrian oudoista ja yliluonnollisista tapahtumista lukijoidensa viihdykkeeksi ja niskavillojen nostattamiseksi. Hän asuu Ponyvillen liepeillä lemmikkinsä, feenix-lintu Firebrandin, kanssa ja viihtyy Sähikäisten lentonäytöksissä aina tilaisuuden tullen.


Lukija: Elina Ylisuvanto
Kesto: