(52)

Myynnin psykologia

äänikirja


Haluatko tietää salaisuuden, jolla voit saada asiakkaan huomion kolmessa sekunnissa ja sulattaa hänen sydämensä? Olet juuri löytänyt avaimet menestykseen.

Tervetuloa tutustumaan myynnin psykologian maailmaan ja kirjaan, joka muuttaa käsityksesi myynnistä ja vuorovaikutuksesta. Kirjoittaja Mika D. Rubanovitsch, myyntityön David Copperfield, paljastaa teoksessaan mikä todella tekee henkilöstä huippumyyjän ja miten temppu tehdään – mitään salaamatta.

Vaikuttamisen psykologiaa on tutkittu jo yli sata vuotta, mutta sen oppeja ei ole hyödynnetty myynnissä läheskään täysimääräisesti. Tämä kirja heittää sinut suoraan syvään päätyyn. Esirippu aukeaa ja seisot paljaana asiakkaasi edessä. Mitä teet? Kirjassa käsitellään myös mitä verhon takana pitää tapahtua ollaksesi valmis valloittamaan yleisösi.

Opit yhdistämään psykologiset taidot myynnin tekniikoihin ja hyödyntämään niitä taikurin lailla myyjänä ja asiakkaana. Saat avaimet myynnin psykologisten lukkojen avaamiseen ja opit ymmärtämään asiakkaita syvemmin, jotta voit tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisessa ostopolun vaiheessa. Kirja paneutuu myyntitilanteiden psykologiaan ja vuorovaikutukseen ulottumalla asiakkaan alitajuntaan. Näin voit ymmärtää ostajan motiiveja ja ohjata myyntitapahtuman kulkua haluamaasi suuntaan.

“Myynnin psykologia: temppu ja miten se tehdään” on opas myynnin ja vuorovaikutuksen mestareille ja sellaisiksi haluaville. Usko myynnin taikuuteen ja anna tämän kirjan auttaa sinua valloittamaan yleisösi!



3.7

52 arvosanaa

Mikko

18.8.2023

B2B myynnin perusteita. Lähteissä oli parempia ohjeita.

Jesse

18.6.2023

Erittäin hyviä konkreettisia esimerkkejä kuinka voittaa asiakkaan luottamus ja miten voi saada enemmän myyntitilanteista irti ymmärtämällä miten ihmismieli toimii.