(29)

Ninnan musta pilvi

äänikirja ja e-kirja


Ninna on teinityttö, jonka on vaikea jaksaa perheensä elämäntilannetta. Ninna, äiti ja isäpuoli Aimo ovat asuneet jo yli vuoden yksiössä. Äiti ja isäpuoli tekevät niin paljon töitä, että kotona on harvoin lämmintä ruokaa tarjolla. Nälkä on Ninnalle tuttu vieras. Onneksi Ninnalla on paras ystävä Säde, jonka kanssa voi tehdä mitä vaan. Rikkaan perheen tyttärellä Säteellä on aina rahaa, ja hän tarjoaa myös Ninnalle. Ninna haluaisi olla värikäs ja leiskuva niin kuin Säde – eikä niin tavallinen kuin on. Yhdessä tytöt seikkailevat helsinkiläisessä lähiössä ja elävät vallatonta nuorten elämää.

Teinityttö Ninna asuu helsinkiläisessä lähiössä. Elämä täyttyy ystävistä ja ilosta – ja välillä myös huolista. Normaalien nuorten huolien lisäksi Ninna murehtii myös äitinsä rahaongelmia.

Taru Mäkinen on kirjailija Taru Väyrysen (s. 1944) salanimi. Hänet tunnetaan muun muassa "Vuorileijonan varjo" -nuortenkirjasarjasta, jonka hän on kirjoittanut puolisonsa Tarmo Väyrysen kanssa. Väyrynen on opiskellut kirjallisuustiedettä ja työskennellyt opettajana.


Lukija: Minna Lund
Kesto:

4.6

29 arvosanaa

Katja

16.11.2023

voi miten oli ihana palata nuoruuden muistoihin ☺️