(319)

Nukkelapsi

äänikirja ja e-kirja


Huippusuositun rikossarjan ensimmäinen osa Viveca Stenin ja Karin Slaughterin tapaan.

Sateisena ja viileänä kesäpäivänä kymmenvuotias tyttö löytyy murhattuna jätekontista Aarhusin esikaupunkialueelta. Poliisin rikostutkija Roland Benito määrätään saman tien tutkimaan tapausta.

Toimittaja Anne Larsen ja valokuvaaja Kamilla Holm tekevät tapauksesta juttua Dagens Nyheter -lehdelle. Mitä enemmän he perehtyvät murhaan, sitä syvemmälle he sotkeutuvat tapaukseen itsekin. Pian selviää, että rikos liittyy netin chattipalstaan, jossa murhatulla tytöllä oli profiili. Murhaajan etsintä alkaa.

Panokset kovenevat, kun uhrin paras ystävä yllättäen katoaa. Myös hänellä oli profiili sivustolla. Myös hän valehteli ikänsä.

NUKKELAPSI on kylmäävä rikoskirja internetin pimeästä puolesta, missä kukaan ei tiedä, kuka käyttäjänimen suojissa piileksii.


Lukija: Markus Niemi
Kesto:

3.4

319 arvosanaa

Iitu

29.7.2023

Ärsyttävä lukija

Hanna

30.6.2023

TYL.SÄ. Ihmissuhteita, blöh. Lukija, blöh.

kevin

22.6.2023

Rönsyilevä kirjoitustyyli ja liikaa henkilöhahmoja. Kirjailija ei pysynyt asiassa useaan kertaan, mikä oli ärsyttvää. Oudon misogynistinen ote kirjassa, varsinkin nuorista naisista puhuttaessa. Juoni oli ok mutta mielestäni ei kerrottu tarpeeksi miksi ja miten teot tapahtui. Kiirehditty loppu.