(72)

Pikku hiiren satulipas

äänikirja ja e-kirja


Hiiritetyt Grimmin sadut: valikoima pikku hiiren lempisatuja

Hiiru ja äiti lukevat satukirjaa ja juttelevat yhdessä saduista

Pikku hiiri rakastaa satuhetkiä. Yhdessä äitihiiren kanssa he lukevat Grimmin satuklassikkoja: Punahilkka, Kolme karhua, Hannu ja Kerttu, Kolme toivomusta, Taikakattila, Jaakko ja pavunvarsi ja Kirjava kana ovat mukana kokoelmassa. Päähenkilöinä seikkailevat hiiret, mutta muuten sadut ovat vanhoja, tuttuja ja rakastettuja Grimmin satuja.

Pikku hiiren satulipas on lumoava ja iloinen satukirja pienille lukijoille ja kaikille pikku hiiren ystäville.

Riikka Jäntin suosittujen Pikku hiiri -kirjojen käännösoikeudet on myyty kahteenkymmeneen maahan. Riikka Jäntti on kuvittaja ja kirjailija, jonka tunnelmalliset kuvitukset vievät suoraan sadun lumottuun maailmaan ja tuovat mieleen rakastetut klassikot, Maija Karman, Lena Andersonin ja Elsa Beskowin. Jäntti on julkaissut kolme Vaahteratuvan väestä kertovaa saturomaania ja kuvittanut monien kirjailijoiden tekstejä. Hänen saturomaanejaan on käännetty mm. japaniksi, ruotsiksi ja tanskaksi.



4.1

72 arvosanaa

Linus

11.12.2023

tosi hyvä olin pikkusiskon kanssa kuuntelemassa ja pikkusisko lähti ja jäin itse kuuntelemaan oli hhhhhhhyyyyyyyyyyyvvvvvvvvvvväääääääääääääääääääääääää

Essi

19.5.2023

Minua jäi harmittamaan, että kuuntelimme kirjan, koska jälkikäteen lapsi pelkäsi pelkästään kirjan kannen näkemistä. En voi suositella herkille lapsille, vaikka kaikki muut Pikku Hiiri kirjat ovatkin olleet lapseni suosiossa.

Iida

18.5.2023

-