(224)

Puolinainen: Koko tarina

äänikirja ja e-kirja


Kuvittele, että kaikki raajasi amputoidaan.

Kun toimelias perheenäiti on yhtäkkiä täysin muiden armoilla, hän tarvitsee valtavasti voimia ja aikaa ollakseen enemmän kuin puolinainen.

”Avasin silmiäni varovasti. Valkoiset, yläosastaan rei'itetyt verhot ympäröivät minua, katossa palmurannan kuva. Ympäristö näytti hämärästi tutulta. Yritin muistella, missä mahdoin olla ja etenkin miksi. Viereltäni kuului koneiden piippausta, rytmikästä, vaativaa. Sairaala, niinhän se olikin, teho-osasto, jonne minut oli viety, kun olin käynyt päivystyksessä valittamassa murtunutta kylkiluuta. Eihän kylkiluun murtumasta joudu teholle, eihän? Mitä kummaa oli tapahtunut?”

Arja Ahtaanluoma on Turussa asuva yrittäjä, äiti ja insinööri, joka oli tapaturman seurauksena menettää henkensä. Puolinainen on kertomus toipumisesta ja taisteluista, uskosta ja epätoivosta. Siitä, miten suurikin suru on pieni ja pienikin ilo suuri.


Lukija: Ella Pyhältö
Kesto:

4.5

224 arvosanaa

Jaana

14.3.2024

Koskettava tarina, kertoo tämän naisen sinnikkyydestä. Tunteita herättävä.

Anonyymi

22.2.2024

Aivan mahtavaa ARJA että jaoit tarinasi kirjan muodossa. isona haluan olla yhtä päättäväinen kuin sinä.

Osmi

20.2.2024

Mieletön kertomus optimistisuudesta, hymyä kyynelten läpi ja mitä tahdonvoimalla ja kekseliäisyydellä voi saavuttaa. Tämä kirja pitäisi ihan jokaisen lukea!