(112)

Rosmariini: Tulta ja mehujäätä

äänikirja ja e-kirja


Tulta päin, tattiaiset!

Kokkiklubilaisten hurjat seikkailut jatkuvat tulivuoren sisuksissa! Pursuileva Rosmariini-sarja iskee huumorin kipinöitä etenkin alakoululaisille lukijoille.

Michelin, Madeleine, Slaissi ja Bebe matkaavat takaisin Kumarian hullunkuriseen taikamaailmaan. Vastassa on vuosisadan villein vesipuisto, kimaltavasuomuisia kalaihmisiä sekä tulta puskeva tulivuorigrilli, jossa Rosmariini laittaa ruokaa hiki hatussa.

Kokkiklubilaiset joutuvat entistä hurjempaan seikkailuun pelastaessaan taikavispilää - ja samalla koko Kumariaa - sokkeloisen tulivuoren sisuksista.

Rosmariini-sarja on täynnä Miina Supisen räiskyvää sanailua ja Anni Nykäsen hulvatonta sarjakuvaa. Kumaria on varsinainen mielikuvituksen runsaudensarvi, joka lumoaa lukijat riemastuttavalla anarkiallaan.

”Mättömadon salaisuus saa toivomaan, että olisin yhä lapsi ja löytäisin tämän sattumalta.”

Ville Hänninen, Sarjainfo

Kirjailija, käsikirjoittaja Miina Supinen (s. 1976) ja kuvittaja, sarjakuvataiteilija Anni Nykänen (s. 1983) ovat energinen tekijäkaksikko, jolta on aiemmin ilmestynyt kolme hullunhauskaa Kokkiklubi-kirjaa sekä Rosmariini ja mättömadon salaisuus.


Lukija: Emma Louhivuori
Kesto:

4.7

112 arvosanaa

Tuovi

27.2.2024

Ihan paras

Anonyymi

1.1.2024

Aika helppo lukea ja paljon kuvia.

Ilona

21.6.2023

Ihan super mahtava. Tarinassa Rosmariini ja kokkiklubilaiset yrittävät pelastaa Kumaria muurahaiskuningattarelta. Mutta Madeleineä ihmetyttää, miksi tarunhohtoinen Rosmariinin mestari Suffeli vain juo kaakaota eikä kiinnitä minkäänlaista huomiota Kumarian tulevaisuuteen? Ystävykset päätyvät hirmuiseen seikkailuun tulivuoren sisälle.