(132)

Ruska

äänikirja


Synkän romanttisessa, urbaanissa fantasiasarjassa ihmissusimyytit siirtyvät historiankirjoista tutuille ja turvallisille kotikaduille. Kun kaukainen uhka onkin lähellä ja kytee omassa yhteisössä, epätietoisuus ja pelko alkavat lietsoa vihaa. "Ruska" on Kuura-trilogian päätösosa.

18-vuotiaan Inka Lavasteen maailma on järkkynyt. Järjestö, joka aiemmin suojeli häntä, jahtaa häntä lykantropiasta syytettynä. Vallanpitäjien vuosikymmeniä pitänyt järjestelmä uhkaa horjua, eivätkä kansalaiset koe oloaan turvatuksi kaupungin muurien sisällä. Täydenkuun lähestyessä susijahti kiristyy, ja katupartiot ottavat vallan omiin käsiinsä. Samalla lainsuojattomien ihmissusien oikeuksia puoltava aktivistijärjestö Werecare vaatii Inkan parasta ystävää, Aaron Matsonia, astumaan vastarintaliikkeen keulakuvaksi. Muutos on lähempänä kuin koskaan, mutta synnyttääkö muurien rakoileminen toivoa vai entistä suurempaa kaaosta?

Elina Pitkäkangas on opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä Helsingin yliopistossa. Hänen nuorille aikuisille suunnattu suosittu trilogiansa "Kuura" julkaistiin vuosien 2016–2018 aikana.


Lukija: Anniina Piiparinen
Kesto:

4.5

132 arvosanaa

Iida

26.2.2024

Upea trilogia

Minttu

2.7.2023

Tämä oli kyllä yksi parhaista kirjasarjoista jota olen lukenut!😍 välillä itkin ja välillä nauroin ja se arvaamattomuus mitä kirjoissa oli rakastan sitä👌. vaikka tämä olikin luultavasti vika kirja tätä sarjaa niin silti olisi mielenkiintoista saada toinen osa!!!

ab💘

14.5.2023

ehdottomasti sarjan paras osa ja leenasta lukisin mielelläni lisää🩷🩷🩷