(17)

Ruumiittomat

e-kirja


Ruumiittomat tarjoaa wanhoja kunnon kummitusjuttuja

Aaveet, nuo levottomat sielut, vaeltevat ympärillämme. Kalmankylmän kosketuksen voi aistia niin autioituneessa kartanossa kuin kauniilla niitylläkin – joskus myös syvällä sydämessä...

Osuuskumma-kustannus julkaisee helmikuussa hyytäviä henkimaailman juttuja. Ruumiittomat -novelliantologia sisältää 14 aavemaista novellia. Mukana on kotimaisen spekulatiivisen fiktion kärkinimiä ja uusia lupauksia, kaikki ehtaa Osuuskumman tavaraa.

Novellit houkuttelevat lukijan hyvinkin erilaisten kummitusten matkaan. Aave voi olla ystävä tai vihollinen, varoitus tai kuin kolkuttava omatunto. Aaveet ovat löytäneet tiensä hautausmaiden ulkopuolellekin, sillä aaveen voi löytää myös sirkuksesta, tietokoneelta tai työpaikalta. Edes avaruudessa ei pääse pakoon näiltä henkimaailman olennoilta!

”Heräsin siihen, että joku puristi jalkaani. Ponnahdin istumaan ja huusin pimeyteen. Hapuilin valon päälle. Puristus katosi. En nähnyt ketään.”

Ruumiittomat-antologian ovat toimittaneet täysissä ruumiin ja sielun voimissa Heikki Nevala, Anni Nupponen ja Shimo Suntila.