(69)

Sanojen voima

äänikirja


Suomen kovin copywriter, Timo Jäppinen, paljastaa yli 14 vuoden kokemuksella tässä napakassa käytännön oppaassa, kuinka kuka vain voi kirjoittaa paremmin, myydä enemmän ja vakuuttaa sanojen voimalla.

Olitpa opiskelija, työnhakija, myyjä, markkinoija, yrittäjä tai johtaja, löydät kirjasta taatusti uusia työkaluja, vinkkejä ja ideoita, miten saat oikeasti parempia tuloksia viestilläsi.

"Riittää kun hallitset muutaman yksinkertaisen, testatun periaatteen, jotka opetan tässä kirjassa." Jäppinen sanoo. "Niin viestisi erottuu kaikesta mölystä, osuu maaliinsa ja tuottaa haluamiasi tuloksia, kuten lisää myyntiä, yhteydenottoja tai vaikka himoitsemasi uuden pestin. Ymmärrät miten se on mahdollista, kun luet kirjani."

Kirjan tekniikoilla on myyty ja markkinoitu menestyksellä Suomessa ja maailmalla melkein kaikkea, mitä voit kuvitella koiranruuasta liikkeenjohdon konsultointiin.

Se on täynnä opettavaisia esimerkkejä, miten Jäppisen asiakkaat ja monet muut ovat saaneet lisää kauppaa juuri näillä menetelmillä - pelkkien sanojen voimalla. Muutamasta on tullut jopa miljonääri.

Nyt tämä omalaatuinen kultasormi jakaa ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle salaisuutensa, joista hän yleensä veloittaa tuhansia euroja.


Lukija: Jussi Puhakka
Kesto:

4.1

69 arvosanaa

Liisa

13.4.2024

Täytyy ihan ostaa omaksi!

Jarkko

25.2.2024

Kiitos Timo!! Inspiroivanpaa ja toimintaan antavaa sähköiskua on vaikea löytää.

taru

15.1.2024

Todella hyvä kirja🤩🤩