(59)

Sata neuvoa ja vinkkiä parisuhteen päättyessä

äänikirja ja e-kirja


Eroaminen pitkästä parisuhteesta on yksi suurimpia vastoinkäymisiä, joita ihminen saattaa elämänsä aikana kohdata. Kuinka koettelemuksesta voi selvitä? Miten analysoida, mistä ero pohjimmiltaan johtui? Milloin on oikea aika alkaa tapailla uusia kumppaniehdokkaita?

Psykologi Kari Kiianmaan "Sata neuvoa ja vinkkiä parisuhteen päättyessä" antaa vastauksen näiden kysymysten lisäksi moneen muuhun eronneelle ajankohtaiseen asiaan. Helppolukuinen kirja sopii myös ihmisille, jotka pohtivat eron mahdollisuutta.

Kari Kiianmaa (s.1951) on psykologi, joka tunnetaan erityisesti parisuhteita ja eroja käsittelevistä tietokirjoista. Kiianmaa on toiminut myös asiantuntijana huippusuositussa televisiohjelmassa "Ensitreffit alttarilla".



3.2

59 arvosanaa

Anonyymi

2.1.2024

Hyvä, empaattinen ja kompakti ohjeistus erosta selviämiseen. Lukiessa tuntui, että kirjoittaja ymmärtää, miltä minusta tuntuu. Aina ei siltä eronneen arjessa tunnu, että muut voivat ymmärtää.

Mia

28.12.2022

Tämä oli hyvä , otettiin monessa kohdassa huomioon se että voi olla lapsia , useassa kirjassa puhutaan vain eronneesta itsestään

Kirsi

15.11.2021

Ihan ok.