(1069)

Sielunkumppani

äänikirja ja e-kirja


Kenen puolesta olet valmis kuolemaan?

”Alkukohtaus tuntuu vatsanpohjassa asti, ja kiihkeä tahti pysyy yllä läpi romaanin.”

– Aftonbladet Söndag

Syksyn väreihin pukeutunut Tukholma levittäytyy poliisi Emma Sköldin edessä kuin epätodellinen lavaste. Hetken kauneus särkyy, kun Emma huomaa Västerbronin sillalla naisen, joka seisoo kaiteen väärällä puolella – vauva sylissään. Näyttää uhkaavasti siltä, että hän on aikeissa hypätä. Tuuli tarttuu naisen pitkään tummaan tukkaan ja Emman hengitys salpautuu. Hänen täytyy toimia nopeasti ja estää tragedia.

Sofie Sarenbrant (s. 1978) on ruotsalainen menestysdekkaristi. Yksitoista vuotta sitten hän kirjoitti ensimmäisen Emma Sköldistä kertovan jännärinsä. Kirjasta tuli heti valtava hitti Ruotsissa ja sama menestys on jatkunut kansainvälisesti. Emma Sköld -sarjan kirjoja on käännetty jo 17 kielelle ja niitä on myyty yli viisi miljoonaa kappaletta. Sielunkumppani on sarjan kymmenes, itsenäinen romaani.


Lukija: Satu Paavola
Kesto:

3.9

1069 arvosanaa

MARIANNE

14.1.2024

Todella mukaansa tempaava ja loppuun asti kiinnostava kuunnella!

Kirsi

30.11.2023

hyvä lukija ja mukaansa tempaava juoni.

Taru

21.9.2023

Samaa tasoa kuin aiemmatkin Sarenbrantit. Tutuiksi tulleiden henkilöhahmojen edesottamukset motivoivat tarttumaan aina seuraavaankin teokseen, eivät niinkään kerrasta toiseen jokseenkin yllätyksettömät juonenkäänteet.