(484)

Siiri ja villi taapero

äänikirja ja e-kirja


Äiti kantaa vintiltä ison pahvilaatikon, joka on täynnä Siirin vauvatavaroita.

Siiri ottaa talteen vanhan tuttinsa ja näyttää sitä pikku-Otolle, joka myös innostuu kaivamaan esiin omat vauva-aikaiset tavaransa. Siiri ehdottaa pikku-Otolle: puetaan sinut vauvaksi, niin minä voin olla äiti. Pian Siiri työntääkin pitsimyssyistä pikku-Ottoa rattaissa katuja pitkin.

Iso-Otto ja keski-Otto eivät tunnista vaunuissa istuvaa tuttisuista pikku-Ottoa, kun Siiri pyytää heitä vahtimaan "vauvaserkkuaan" mennessään kauppaan. Keski-Otto ja iso-Otto naureskelevat, että vauva näyttää ihan pikku-Otolta, samanlainen hassu nenä.

Kun keski-Otto ja iso-Otto kääntävät selkänsä, pikku-Otto hyppää rattaista ja juoksee piiloon. Siiri palaa kaupasta ja näkee tyhjät rattaat! Otot jahtaavat vauvaa huvipuiston portista sisään, aina maailmanpyörään ja kummitusjunaan asti. Mutta löytyykö pikku-Otto?

Kirjailija Tiina Nopolan ja kuvittaja Mervi Lindmanin yhteistyö toimii saumattomasti huisin hauskassa Siiri-sarjassa. Eipä ihme, että sarja on valloittanut lapset kaikkialla maailmassa, Ruotsista Koreaan ja Venäjältä Kiinaan asti.



4.4

484 arvosanaa

Eedla🐴⚽🛹🐶

27.10.2023

aika vauva mainen

Vilja

16.9.2023

Ola kome taale taale uh ting ting ting ting

Hanna-Liisa

26.5.2023

Hyvä 😏