(42)

Syö mitä mielesi tekee

äänikirja ja e-kirja


Onnistu painonhallinnassa itseäsi ymmärtämällä.

Dieettioppaat kertovat laihduttajalle mitä syödä ja miten liikkua. Suurella osalla laihduttajista paino palaa kuitenkin pian entisiin lukemiin. Syö mitä mielesi tekee on suunnattu erityisesti toistuvasti painonhallinnassa pettyneille. Se antaa keinoja pysyvään onnistumiseen.

Psykologinen painonhallinta lähestyy muutosta sisältä käsin jaohjaa sitoutumaan muutokseen. Se luo pohjan, jonka avulla voi saada minkä tahansa itselleen sopivan ruokavalion toimimaan, ilman kalorilaskureita ja painotaulukoita. Syö mitä mielesi tekee tarjoaa hyödyllistä tietoa psyykkisistä tekijöistä, jotka ovat avainasemassa painonpudotuksessa. Se auttaa tunnistamaan ne ajatukset, jotka aiheuttavat painonhallinnan ongelmia, ja välttämään syömisen käyttämistä tunteiden säätelykeinona.

Teemu Ollikainen (s. 1977) on psykoterapian erikoispsykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Hän työskentelee työterveys- ja organisaatiopsykologina, pitää omaa potilasvastaanottoa ja toimii kouluttajana ja valmentajana.


Lukija: Teemu Ollikainen
Kesto:

3.6

42 arvosanaa

annemarie

26.3.2023

Paras kuuntelemani kirja painonhallinnasta ja lukijalle 10 pistettä ilneikkäästä kerronnasta jossa myös huumoria mukana tärkeää asiaa unohtamatta👌

Anna-Liisa

11.1.2023

Erittäin hyvä kirja! Paljon ohjeita ja neuvoja painonhallintaan.