(144)

Tie runsauteen -meditaatio

äänikirja


Meditoimalla yhdessä enkeleiden kanssa voit löytää sisäisen voimasi, valosi ja viisautesi. Äänitteen harjoitusten avulla pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekä enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitä voi toteutua. Äänitteessä on kaksi noin puolen tunnin pituista meditaatiota.

Päästä irti ja vapaudu -meditaatio keskittyy vanhasta irti päästämiseen, tasapainottumiseen ja syvään rentoutumiseen. Näin aktivoit sisäisen viisautesi voimaa ja teet tilaa uudelle. Tie yltäkylläisyyteen -meditaatio auttaa sallimaan runsauden elämääsi ja luo ihmeitä. Meditaatiot auttavat sinua muokkaamaan vanhoja mallejasi ja minäkuvaasi sekä poistamaan esteitä runsauden, ilon, rakkauden, yltäkylläisyyden ja unelmiesi tieltä.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Äänite on jatkoa Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa -teoksille.



3.9

144 arvosanaa

seija

11.11.2022

Huippu hyvä

marjut

8.11.2020

Ihan hyvä

Saku

4.9.2020

Ihanan rentouttava, uudistava ja energisöivä yhtä aikaa. Antaa uudenlaista puhtia päivään ja virittää mielen hyvällä tavalla.