(1)

Tunteella!: Voimaa tekemiseen

e-kirja


Ilman tunteita ei synny mitään! Kaikkien pyrkimystemme ja halujemme takana - niin arjessa kuin työelämässä - on halu kokea tietynlaisia tunteita.

Tunteista puhutaan kuitenkin liian yleisellä tasolla. On helppo sanoa, että nyt tarvitaan lisää tunnetta, tahtoa ja kipinää. Mitä tunteita tarkalleen ottaen tarvitaan ja miksi juuri niitä? Jokaisella tunteella on oma tehtävänsä ja omat vaikutuksensa.

Tunteella! Voimaa tekemiseen -kirjassa tarkastellaan yksittäisten tunteiden vaikutuksia toimintaamme. Miten jokin tunne syntyy ja herää ja miten se vaikuttaa tekemisemme määrään, suuntaan ja laatuun? Entä päätöksiimme ja sosiaaliseen toimintaamme? Kirja opastaa tunnistamaan eri tunteita ja niiden vaikutuksia käyttäytymiseemme sekä antaa oivallisia vinkkejä, miten niitä voi hyödyntää. Kirja antaa ohjeita sekä oman tunne-elämän kehittämiseen että tunteiden hyödyntämiseen työpaikoilla.

Jarkko Rantasen kirja sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä työpaikoilla - johtajille, esimiehille, henkilöstön kehittäjille, työterveyshuollon edustajille. Kirja tarjoaa eväitä myös jokaiselle oman tunne-elämänsä ja suorituskykynsä kehittämisestä kiinnostuneelle henkilölle.

Jarkko Rantanen (PsM) on tunteisiin ja työelämän ihmiskysymyksiin erikoistunut coach, kirjailija ja Tunneakatemian päävalmentaja.