(65)

Tärkeintä elämässä

äänikirja ja e-kirja


Kun rakkaus pääsee yllättämään...

Kun tohtori Stefan Frankin vastaanotolle saapuu uupunut äiti Olive Slater, Frank ei arvaa mihin hän sekaantuu. Olive ja tämän puoliso Rhett ovat saaneet lapsen, jonka epäillään olevan autistinen. Olive ei selvästikään voi hyvin. Kun Olive yllättäen jättää perheensä, Rhett pyytää apua sairaalasta. Elämältä vaikuttaa kadonneen pohja. Mutta uusi rakkaus voi löytyä odottamattomasti – ja tohtori Stefan Frank toimii tietämättään amorin apulaisena...

Tärkeintä elämässä on neljäs osa jännittävässä alun perin 1980-luvulla julkaistussa romanttisessa sarjassa, jonka tapahtumat liittyvät sanfranciscolaiseen Mayer Medical Centeriin.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.


Lukija: Netta Herranen
Kesto: