(35)

Uupuneet: Rakkaudentunnustus hauraille merkkihenkilöille

äänikirja ja e-kirja


Tervetuloa väsyneiden ja heikkojen matkaan.

Tarinallinen tietokirja, joka näyttää, miten heikkous ja uupumus ovat olleet voimavara monille historian merkkihenkilöille.

Historia on täynnä uuvahtaneita, sairaita ja masentuneita suurmiehiä ja -naisia, jotka kuitenkin saivat paljon aikaan. Väsymyksen kulttuurihistorian tarkastelu osoittaa, että heikkous ja hauraus voivat tuoda mukanaan herkkyyttä ja kyvyn nähdä maailma erilaisin silmin, empaattisesti.

Uupuneet – rakkaudentunnustus hauraille merkkihenkilöille on omakohtainen tietokirja, jossa sairautensa uuvuttama Susanna Suomela johdattaa lukijat heikkouden historian kiehtovaan maailmaan.

Susanna Suomela (s. 1965) on helsinkiläinen filosofian tohtori. Vuodesta 1999 hän on toiminut kirjallisuushistoriaan ja englantilaiseen kirjallisuuteen erikoistuneena tuntiopettajana Helsingin yliopistossa. Vapaa-ajallaan hän perehtyy kissaeläinten sielunelämään tai katoaa metsään kamerarepun ja luonnoskirjan kanssa.



3.8

35 arvosanaa

Minna

12.8.2023

hieman hyppivää kerrontaa

Hanna

15.4.2023

Tässä tutkija puhuu suoraan omalla äänellään retusoimatta pois omaa kokemustaan, tällä tavoin hän luo kontaktin ja tempaa minut mukaansa prosessiin, jonka aihe on kiehtova ja elintärkeä. Ihailtava kirjoittamisen taito kerrassaan!