(173)

V- ja W-tyylillä K1

äänikirja


Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -sarjassa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Mukana lavakoomikkojen kuninkaan André Wickströmin hyytävä kertomus kaikkien aikojen kakasta meksikolaisessa perhehotellissa sekä kioskikirjallisuuden huutokauppakeisarin Juha Vuorisen lapsuuden herkät hetket, kun kaupunkilaispoika raahattiin maatalousnäyttelyyn.

Kauden muita aiheita ovat mm. rasittavat työtoverit, keinosiemennys, sadut, leijonakoru, autokaupat, mieskokit, miesten 50 km:n hiihto, Imodium, naisten alusvaatteet, teemaravintolat, remonttireiskat, puujalat, katkaisuhoito, Ikea, kesämökit ja luontaistuotekaupat.

André Wickström (s. 1976) on viihdemaailman sarkastisen huumorin konkari, joka tuli suomalaisille tutuksi erityisesti W-tyyli-viihdeohjelmasta (2003–2005). Television lisäksi Wickström on esiintynyt niin komedialavoilla kuin elokuvissakin.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailijan uran lisäksi ehtinyt tehdä töitä radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorisen groteskia huumoria voi kuunnella kymmenissä äänikirjoissa ja esimerkiksi Kaunokirjallisuuden karvakuonoissa ja Karkeakirjallisuuden kuulapäissä.



4.3

173 arvosanaa

Anonyymi

22.5.2023

Haukaa.. . .