(59)

Äidinhoitokirja: Leppoisamman arjen aakkoset

äänikirja


Äitien elämä on venymisen ja tilanteiden vaihtelun vyyhti. Se on täynnä tunteita, ja välillä on vaikea erottaa hengästyneisyyttä onnesta. Äideille on kirjoitettu tuhansia vinkkikokoelmia: kasvatus-, vauvanhoito-, ja organisointioppaita sekä kunnonkohotuskirjoja. Tämä ei ole yksi niistä.

Tämä teos kertoo, mitä yhteistä on äidillä ja bernhardilaisella ja miten kiitollisuus liittyy äidin käsilaukun kaaokseen. Millainen on henkinen torkkunappi, mistä syntyy arkeen soiva balanssi ja miten pitää tauko, jos sellaista ei saa?

Äidit kannattelevat maailmaa, mutta mikä kannattelee äitejä? Eivät loputtomat suoritusvinkit vaan lempeä itseymmärrys. Voisitko hetken olla se äiti, joka riittää itselleen?

Taina Laane on positiivisen psykologian, mindfulnessin ja ratkaisukeskeisen menetelmän kouluttaja, kirjailija ja äiti. Hän on aiemmin julkaissut mm. teokset Unen lahjoja (2018) sekä Vahvuutena herkkyys (2019).


Lukija: Sanna Majuri
Kesto:

3.6

59 arvosanaa

Katri

23.3.2023

Lämminhenkinen kirja jokaiselle täydellisen epätäydelliselle äidille.

Jenni

2.1.2023

Hyvä kirja, vaikken olekaan äiti. Yleistys vaan vähän välillä ärsytti

Maria

16.5.2022

Tämä kirja olisi pitänyt lukea ennen äitiyttä, uudelleen äitiyden alkumetreillä ja toistuvasti parin kertaa vuodessa. Ihana teos, joka saa tajuamaan, että kaikesta ei tarvitse stressata, vaan joskus asiat menevät eri tavalla kuin itse haluaisi.